Tory Burch

En vintage-tunika från en loppmarknad i Paris. Inredningsdesignern David Hicks grafiska stil. En tv-reklam som uppmuntrar dig att vara djärv och följa dina drömmar. Tory Burch historia kan börja vid flertal punkter i hennes liv. Men om man dyker djupare så leder historien tillbaka till hennes föräldrar, Buddy och Reva Robinson, och en barndom i Valley Forge, Pennsylvania.

Där i utkanten av Philadelphia växte Tory upp som en pojkflicka, klättrandes i träd och lekandes på bakgården med sina tre bröder. Familjen reste över hela världen, Marrakech, Aten, Capri ... Bilder av Buddy och Reva på 60-talet och 70-talet skulle visa sig vara oändligt inspirerande för Tory, han i sina loafers och Hermès-jackor och hon i bohemisk glamour med sina långa kaftaner.

 

Efter att ha tagit examen i konsthistoria, arbetade Tory för designers som Ralph Lauren, Vera Wang och Narciso Rodriguez på Loewe. Nu är Torys stil förenad med en New York-energi och visionen att skapa en särpräglad stil, en stil som resonerar över hela världen. Under åren har varumärket vuxit till ett globalt företag med mer än 200 butiker från New York till Paris och Shanghai.