GARMIN

GARMIN Vivofit Junior

Artikelnr 010-01634-20

Pris $res.PriceFrom 799:- 799:-

Beställningsvara: 7-10 arbetsdagars leveranstid

​​En aktivitetsmätare för barn? Du läste rätt. Här är vívofit jr. Den här snygga, vattentåliga aktivitetsmätaren uppmuntrar barnen att röra på sig. Föräldrar – vi har inte glömt er. Barnen kommer att älska den kompatibla appen med de roliga äventyrsstigarna som de kan låsa upp själva, och du kan använda den för att se barnens steg och aktiva minuter, tilldela uppgifter och ge virtuella belöningar. Styr allt från din mobila enhet.

 

Snygg stil med robust design

 

vívofit jr. passar perfekt för små kraftpaket och har ett bekvämt, robust armband som barnen kan dra av och på. Finns i flera roliga och färgstarka utföranden som barnen kan ha på sig överallt – på rasten, träningen, i simbassängen och i sängen då de sover. Ta en titt på andra tillbehörsband i vuxenstorlek så att barnen kan byta upp sig. Batteriet, som går att byta ut av användaren, varar i upp till ett år och behöver alltså inte laddas.

 

Föräldrarnas personliga assistent

 

Aktivitetsmätaren vívofit jr. kan hanteras av föräldrarna med den kompatibla appen. Från appen kan du lägga till fler barn och se data om deras steg, sömn, dagliga aktiviteter och sysslor när den automatiskt synkroniseras med din smartphone. Tilldela sysslor, se hur många belöningsmynt varje barn har och bjud in familjen att tävla i dagens stegutmaning (från äventyrsstigen) – allt från din Apple- eller Android-smartphone.

 

Håll koll på barnens uppgifter

Få ordning och reda på uppgifterna barnet ska uföra med vívofit jr. Föräldrar kan tilldela uppgifter från appen i sin smartphone och barnen ser på sina band att de t.ex. ska städa sitt rum. Uppgifterna kan ställas in så att de upprepas dagligen eller veckovis – perfekt för barn som behöver en påminnelse om att borsta tänderna eller att bädda sängen. Och för ungdomar som gärna skjuter upp saker kan du ställa in en uppgiftstimer, så påminner vívofit jr. dem om att tiden för att göra läxorna eller klä på sig tickar ned.

 

Extra belöning för svett

 

Aktivitetsmätaren vívofit jr. gör det enkelt att belöna och motivera barnen. När barnen når sitt dagliga aktivitetsmål på 60 minuter kommer roliga fakta och en mobil äventyrsstig att låsas upp som inspirerar barnen att göra sitt allra bästa varje dag. När barnen gör klart sina tilldelade uppgifter får de virtuella mynt som de kan samla och sedan byta ut mot belöningar som ni kommit överens om, till exempel 30 minuter extra tid vid datorn eller att en vän kommer och sover över.

  • armbandsfärg Röd
  • armbandsmaterial Silikon
  • artikelnummer 010-01634-20
  • boettfärg röd
  • garanti 3 år
  • klocktyp digital
  • kön Kids
  • vattentäthet 5 atm
  • verklig diameter 10x10mm

Vad våra kunder tycker (2000+ Omdömen)

Handla tryggt
Vi är auktoriserad återförsäljare för alla våra varumärken. Det garanterar att våra produkter är äkta och skickas i originalask med kvitto och sigill. Läs mer

 

Fri försäkring

När du handlar en klocka för minst 2000 kr ingår en ettårig allriskförsäkring.

 

Fri frakt och öppet köp

Fri frakt inom Sverige när du handlar över 1000 kr.

 

Kundtjänst: 010-810 43 00

Du kan även chatta med kundtjänst. Öppettider: helgfria vardagar kl. 10.00 - 14.00