Om oss


AB Nymans Ur 1851

Klockor.nu ägs och drivs av AB Nymans Ur 1851, org.nr: 556581-4554.
Inom företaget finns utöver vår webbshop fyra fysiska butiker, Nymans Ur 1851 i Stockholm och Västerås, Krons i Stockholm samt Klockmaster i Västerås, vi har även ytterligare en webshop www.krons.se knuten till Krons. Nymans Ur 1851 har även Skandinaviens största och modernaste urverkstad samt en Business2Business försäljning med inriktning på företagsgåvor.

Klockmaster Västerås

Klockmaster i Västerås.

Butiken i Västerås

I butiken jobbar ett gäng klock- och modeintresserade tjejer och killar med ett brinnande intresse för allt som har med klockvärlden att göra. Sortimentet inriktar sig i första hand på modeklockor och klockor för den aktive. Några exempel på varumärken du hittar i butiken är: Casio, Certina, Daniel Wellington, Gant, Hugo Boss, Luminox, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Seiko, Swiss Military, Tissot, Tommy Hilfiger, Victorinox och många fler.

Öppettider Klockmaster:
Måndag - Fredag: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 15.00
Söndag: Stängt.

Klockmaster Västerås
Vasagatan 13, Västerås
021-14 90 44
vasteras@klockmaster.com
 

Nymans Ur 1851

För mer än 160 år sedan grundades det företag som idag är ledande inom det exklusiva segmentet av armbandsur.
Två butiker går under namnet Nymans Ur 1851. Flaggskeppsbutiken ligger på Biblioteksgatan 1 i Stockholm och butiken i Västerås ligger på Stora Gatan 26, nästan exakt samma adress som den låg på för 160 år sedan.

I mer än ett och ett halvt sekel har Nymans Ur 1851 jobbat med de allra bästa uren på marknaden. Man är idag auktoriserad återförsäljare av bland annat Rolex, A.Lange & Söhne, Audemars Piguet, Blancpain, Breguet, Cartier, Chopard, Frédérique Constant, Halda, HYT, Ikepod, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Offecine Panerai, Omega, Richard Mille, Sjöö Sandström, TAG Heuer, Tudor, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin och Zenith m.fl.

Nymans Ur, Västerås
Stora Gatan 26
021-13 02 12,
vasteras@nymansur.com

www.nymansur.com

Nymans Ur, Stockholm
Biblioteksgatan 1, Stockholm
08-545 061 60
stockholm@nymansur.com

www.nymansur.com

Krons

Mitt i PK-huset (bredvid NK) i Stockholm ligger butiken Krons.
Butiken erbjuder ett brett men noga utvalt sortiment av exklusiva armbandsur och är auktoriserad återförsäljare av märken som IWC, Tudor, Jaeger-leCoultre, Omega, Breitling, Frédérique Constant, Chopard, Longines, Sjöö Sandström, TAG Heuer, Victorinox, Luminox, Certina och Tissot.
Butiken sätter kunden i fokus och tror på att det finns en klocka för alla.

Krons 
Hamngatan 14 (PK Huset) Stockholm
08-545 136 50
info@krons.se
www.krons.
se

Business 2 Business

Det har blivit enklare för arbetsgivare att visa sina medarbetare sin uppskattning med hjälp av skattefria gåvor.
Reglerna kring dessa gåvor till personalen har blivit mer generösa. Företaget kan nu på ett smidigare sätt visa vilket värde man sätter på personalens insatser och lojalitet. Det finns många tillfällen att vara frikostig på.

Du har som arbetsgivare rätt att ge en anställd som fyller 50 eller 60 år en skattefri gåva värd upp till 15 000 kronor. Gåvan är helt avdragsgill för företaget. Detta gäller även för de som har arbetat 25 år i företaget samt för de som slutar efter lång och trogen tjänst. Alla priser är inklusive moms, och alla gåvor kan ges i form av presentkort.

Kontakta någon av våra butiker för mer information om B2B försäljning och företagsgåvor.