Om oss

KLOCKOR.NU är sedan 2001 en av Nordens största Internetbaserade klockbutiker. Vi är auktoriserade återförsäljare av samtliga klockmärken på sidan. I sortimentet finner ni märken som Michael Kors, GANT, Fossil, Certina, Police, Guess, Kenneth Cole, Seiko, Victorinox och Marc by Marc Jacobs. 

Du kan betala din klocka på olika sätt hos KLOCKOR.NU, med kort (Visa eller Master Card) eller faktura (Klarna). Gratis klockförsäkring via SOLID medföljer alla klockor över 500kr.

Sedan januari 2012 ägs KLOCKOR.NU av AB Nymans Ur. Klockmaster i Västerås är den butik som från och med början av 2012 ligger bakom webbshoppen på KLOCKOR.NU. Vårt mål med KLOCKOR.NU är att alltid erbjuda det senast sortimentet från de varumärken vi representerar.

Vi försöker att alltid hålla nere leveranstiden på alla beställningar. Inom Sverige erbjuder vi fri frakt med DHL, till kunder utanför Sveriges gränser tar vi ut en fraktkostnad på 150 kronor. KLOCKOR.NU/Watches.nu har idag kunder från hela Europa och vi vill även passa på att önska dig varmt välkommen som kund!

Över 31 000 kunder kan inte ha fel. Handla din klocka du också hos oss på KLOCKOR.NU!

Företagsinformation:

KLOCKMASTER
Vasagatan 13 
722 15 Västerås 

Org nr: 556581-4554