Klockförsäkring

Ett års fri försäkring ingår alltid när du köper en locka för minst 1.000 SEK från oss på KLOCKOR.NU.
försäkringen ersätter din klocka vid förlust eller skada som du inte kunnat förebygga.

Efter det första fria året erbjuds du en förnyelse av försäkringen mot en låg premie.

Om din klocka har gått sönder, vänd dig till oss så hjälper vi dig.
Om du har fått din klocka stulen eller om den på annat sätt kommit bort, måste du börja med att göra en förlustanmälan hos Polisen, därefter tar du kontakt med oss på: service@klockor.nu eller 010-810 43 00 så hjälper vi dig vidare med ärendet.

Observera att du ej har retur- eller ångerrätt då ditt försäkringsärende blivit handlagt och godkänt av Solid och du blivit ersatt med en ny likvärdig vara (räknas ej som ett nytt köp). Detta gäller vid stöld, totalskada eller om din klocka på annat sätt har kommit bort eller förolyckats och reparationskostnaden överstiger 90% av varans värde. Du blir alltså ersatt med det belopp som står angivet på ditt försäkringsbevis, men du har ej möjlghet att ångra dig efter att du har gjort ditt val. Du är välkommen att kontakta vår serviceavdelning på service@klockor.nu eller 010-810 43 00 vid eventuella frågor.

Vill du göra en adressändring eller önskar du avsluta din urförsäkring, så går det bra att göra det här via E-post till Solid Försäkrings AB, skicka E-post.

Klockor.nu's urförsäkring är ett samarbete med Solid Försäkringar.
För att ladda hem försäkringsvillkoren i pdf-format Klicka här.

OBS! Klockförsäkringen gäller endast för kunder mantalsskrivna i Sverige.