Hur man handlar

1. Klicka först på den huvudmeny som ni vill titta i. "t ex Casio"

2. Välj sedan den modell som ni vill se.
Därefter sorterar databasen fram dessa klockor och visar dom i huvudfönstret.Det finns också ett sökverktyg uppe till höger för sökning om man vill söka på en speciell modellbeteckning. Man kan även använda sig av avancerad sökning om man vill söka efter en speciell klocka med vissa kriterier. För att se en förstoring på klockan är det bara att klicka på fotografiet. En förstorad bild öppnas då upp tillsammans med en mer detaljerad information.
Om ni inte hittar någon klocka som ni gillar är det bara att göra en ny sökning med andra kriterier.

För att kunna fullfölja sitt köp måste man vara registrerad kund hos KLOCKOR.NU och all hantering av kundregistret sker i enlighet med vad som föreskrivs i personuppgiftslagen PuL. Detta är för att vi vill vara säkra på att vi inte skickar klockor till personer som inte gjort någon beställning.

Vid registrering fyller man i följande uppgifter:
Namn,
Leveransadress,
Postnummer,
Postadress,
Telefon nr,
e-postadress och ev personnummer.

Man kan också klicka i om man i framtiden vill ha erbjudanden från KLOCKOR.NU via sin e-post.
Därefter skickar man informationen till oss genom att klicka på knappen Skicka.
Användarnamnet är alltid er e-postadress.
Om ni tappar bort ert lösenord kan ni klicka på Glömt lösenordet? Efter det fyller ni i er mailadress som ni angav i registreringen så kommer ert lösenord direkt på er mail.

När ni loggat in så kommer ni till en lösenordsskyddad plats och kan därifrån göra er beställning.

Säkerhetsvarning
Ibland får du upp en säkerhetsvarning trots alla skydd som systemet innehåller. Det är ett meddelande från Windows operativsystem.  Detta behöver du inte oroa dig för eftersom varningen bara betyder att den webbplats du är inne på, inte använder SSL-certifikat, vilket CERTITRADE gör. När CERTITRADE´s datorer ”pratar” med webbplatsens datorer, så upptäcker Windows därför att webbplatsen (ibland) har en lägre säkerhet än CERTITRADE och varnar därför. Detta är egentligen normalt eftersom vi har högre säkerhet än de flesta webbplatser och därför visas ovanstående varning vid byte mellan de olika säkerhetsnivåerna, men eftersom all känslig information ligger hos CERTITRADE och även matas in via våra servrar, så saknar varningen praktisk betydelse. Majoriteten av webbplatserna använder inte SSL, så liknande varning dyker upp ganska ofta då man surfar runt på nätet.
Om du klickar på Nej finns det en risk att din order inte kommer in i webbshoppen.


Välkommen som kund !